Smještaj u Omišu i okolnim mjestima možete pronaći u našoj ponudi u brojnim privatnim apartmanima visoke i srednje kategorije.

Radimo na području Dalmacije, jednom od najljepših područja Hrvatske koja svojom raznolikošću, prirodnom ljepotom i bogatom kulturnom i povijesnom baštinom, te brojnim smještajnim kapacitetima privlači mnoge turiste, koji joj se uvijek vjerno vraćaju. A isto tako nastojimo proširiti i obogatiti svoju ponudu i ostalim atraktivnim destinacijama kako bismo udovoljili svim željama naših klijenata.

Više o smještaju

 

 

Želimo naglasiti da je sve smještajne kapacitete iz naše ponude posjetila naša agencija, i tek pošto smo ustanovili da odgovaraju određenim standardima uvršteni su u našu ponudu. Na taj način želimo realno prezentirani smještaj i upoznati gosta sa smještajem i prije samog dolaska u destinaciju. U vezi bilo kakve informacije i pitanja možete nas nazvati na naše kontakt telefone. Možete nam slati upite putem stranice ili postati naš registrirani korisnik čime ste u mogućnosti aranžmane kupovati online.

Obratite nam se s povjerenjem i mi ćemo organizirati Vaš odmor koji će Vam ostati u lijepoj i trajnoj uspomeni.