Dobro došli na službene stranice turističke agencije ALMISSA – LARUS d.o.o.

Ovdje ćete pronaći bogatu ponudu turističkih aranžmana, organizacije putovanja i smještaja – školskih, maturalnih, individualnih. Pronaći ćete i prodaju avio karata, odmore,ljetovanja, zimovanja, krstarenja i još puno, puno toga, a naša ponuda svakodnevno se obogaćuje. Uvidjevši svakodnevni rast Internet korisnika, odlučili smo ući u Vaš dom i prezentirati Vam našu ponudu i ljepote naše zemlje.

U vezi bilo kakve informacije i pitanja možete nas nazvati na naše kontakt telefone. Možete nam slati upite putem stranice ili postati naš registrirani korisnik čime ste u mogućnosti aranžmane kupovati online.

Radimo na području Dalmacije, jednom od najljepših područja Hrvatske koja svojom raznolikošću, prirodnom ljepotom i bogatom kulturnom i povijesnom baštinom, te brojnim smještajnim kapacitetima privlači mnoge turiste, koji joj se uvijek vjerno vraćaju. A isto tako nastojimo proširiti i obogatiti svoju ponudu i ostalim atraktivnim destinacijama kako bismo udovoljili svim željama naših klijenata.

Želimo naglasiti da je sve smještajne kapacitete iz naše ponude posjetila naša agencija, i tek pošto smo ustanovili da odgovaraju određenim standardima uvršteni su u našu ponudu. Na taj način želimo realno prezentirani smještaj i upoznati gosta sa smještajem i prije samog dolaska u destinaciju.

Poštujemo prirodu i zalažemo se za održivi razvoj hrvatskog turizma, a svako naše djelovanje ide u cilju očuvanja prirode i njenih resursa. Stoga će i proširenje naše ponude ići u smjeru eko-turizma, seoskog turizma, aktivnog odmora…

Želimo gostima pokazati našu prelijepu očuvanu prirodu, našu tradiciju, običaje i autentičnost malih mediteranskih mjesta.

Agenciju vodi tim mladih i ambicioznih ljudi, sa iskustvom rada u turizmu. Svojim načinom rada želimo gostima uvijek biti na usluzi i imati zadovoljne goste, koji se uvijek iznova vraćaju provjerenoj kvaliteti naše agencije.

Obratite nam se s povjerenjem i mi ćemo organizirati Vaš odmor koji će Vam ostati u lijepoj i trajnoj uspomeni.